A GHH kennel ”A” alom negyedik szülöttje egy kisfiú, aki nem csak színben, de jellemben is tiszta apja, ezért első pillanata óta “kis feka Hoppá” a beceneve. 🥹 Ő a Türkiz szalagos kisfiú.

Neve: Golden Heart Helper All of My Heart – Tádé

Már pár napos korától egyértelmű volt számunkra, hogy megfontolt, nyugodt, kiegyensúlyozott. Sosem nyafogott, tudatosan ment táplálkozni, majd ha tele volt a pocak, arrébb kúszott és hagyta a többieket is tejcsihez jutni, Stella mami körül pedig édesen bealudt mindig. Sosem volt tolakodó, mégis mindig előre került és az elsők között evett.

Többiekkel legfőképp kötélhúzós játékot szeret játszani, inkább “emberes”, mint kutyás, az első puszit három hetesen tőle kaptam.

Apró farokcsóválásokat is nála láttam először, tulajdonképpen ahogy tisztán látott és hallott, már csóválva fogadott. Az ovi kennelben mindig az elsők között köszönt, ismeri az ajtók kilincsènek a hangjàt és már ébred is, hogy csóváljon és mosolyogjon az arca összes mimikàjàval. Nagyon szeret puszit adni, Ő is imádja a vizet és hurcibàlni valami játékot a szájában…➡️ Ebben talán egy picit inkább az Anyukája, nem tagadom, rá is hasonlít egy icipicit. 😅

Kis Hoppá, azaz Tádé puszival és arcra pacsival köszöntötte az első találkozásukkor leendő Gazdijait. Egyértelmű volt a szerelem itt is, amit szívmelengető és megnyugtató volt látni. 😍💝

Tádé alkalmas segítő és terápiás célokra is.

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1293576

A kölykökről a képeket készítette: Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el: Körözsi Barbara, segítője Melinda Tihor volt, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk. Ebből kap másolatot a leendő gazdi is.