A GHH kennel “A” alom ötödik szülöttje a narancssárga szalagos kislány. A citromsárga szalagos kislány ikre, legalábbis nagyon sokáig nem lehetett őket sem méretben, sem külsőre, de belső tulajdonságokra sem megkülönböztetni egymástól.

Neve: Golden Heart Helper Add Some Sweatness – Mogyoró

A hat hetes teszt alapján a legjobb eredményt elért kölyök a falkában. Mindenben max pontszámot kapott: idegen személyhez azonnal odament gondolkodás nélkül (sőt, rögtön hívta játszani), édesen követte is, jól terhelhető volt és intelligens megoldási stratégiája volt a jutalomfalat megszerzésében is. Apportja csúcs, rafkós és agilis. Vidám, vicces, aktív kislány. Az esernyőt, miután kinyílt, fogta a fém fogóját és vinni akarta… 😅😍

Két napja huncutkodik velem és tudja, mikor szeretném azért behívni őket, mert vége a napnak, megyünk tentikélni, ezért mindig hátra marad, hátha nem veszem észre…🤦🏼‍♀️😂

Mogyoró terápiás célból megy családjához, remélhetőleg apja nyomdokaiba lépve Ő is fantasztikus segítő társ lesz. Képzését mi fogjuk nyomon követni, elkezdeni, ugyanis tőlünk nem messze fog lakni egy csokoládé színű labrador baráttal.

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1293576

A kölykökről a képeket készítette: Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el: Körözsi Barbara, segítője Melinda Tihor volt, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk. Ebből kap másolatot a leendő gazdi is.