A GHH “A” alom harmadik születésű kislánya, az alom első olyan csajszija, aki az anyjàra, Stella mamira hasonlít,… küllemben… 😅 Ő a piros szalagos kislány.

Neve: Golden Heart Helper Alice in Wonderland – Havaska

A tíz raptor közül a legelvetemültebb víz imádó.

Nem marad meg mellette tisztán az ivóvíz. A négy literes vízzel teli fémtálba úgy fekszik bele, mint egy vaníliás csiga. Miután így megunta, a fejével bugyborékol benne, majd addig “ássa” a vizet, míg azt ki nem önti. Aztán fogja az üres fémtálat és cipeli, mutogatja mindenkinek, milyen zsákmányt sikerült kiemenekítenie a vízből. Ha ezt ráhagynám, két perc lenne a falkában a tiszta ivóvíz, Havaska pedig sose lenne száraz. 😅

Huncut, betyár és rendezkedő kölyök, mindeközben az ember felé nem közeledik durván, mindig kedveskedik valami játékkal és mindig ötletel valami viccesen.

Igen; Havaska egy mókás, vicces csaj. A többi lányok között egy erősebb karakter, ha a játékról van szó, de képes behódolni bárkinek. Okos, aktív, szereti használni az agyàt, az alomban az utolsók között alszik el, tehát jól terhelhető.

Havaska alkalmas terápiás célokra.

Leendő családja legféltettebb kincse lesz Ő.

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1293576

A kölykökről a képeket készítette: Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el: Körözsi Barbara, segítője Melinda Tihor volt, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk. Ebből kap másolatot a leendő gazdi is.