A GHH kennel “B” alom másodszülött töltött káposztája szintén arany kislány, aki a piros szalagot kapta születése napján.

Neve: Golden Heart Helper Best Blessed Thing – Málna

Ő a világ legbájosabb, legcsajosabb piros szalagos kisPárnaLánya 😀 Annyira az anyja, annyira édesen göndör a fülein a szőr, hatalmas szempilláit rebesgetve adja finoman a pacsit, hogy légy szíves vedd fel ölbe és onnan lesve kommentálja a többiek csínytevéseit apró elégedett szuszogásokkal jelezve.

Finom lelkű, nyugodt kisugárzású, nagyon apportos, kiegyensúlyozott, közepes mozgásigényű, csendes kislány.

Egyetlen egyszer nem ismersz rá: ha a fém tálkába ivóvíz kerül… mert azt azonnal fogja és kiönti a vizet, majd az üres tálba büszkén beleül… mindezt olyan kifinomultan csinálja, hogy még csak piszkos sem lesz. 🤷🏼‍♀️

Az alomban Ő a legokosabb, ok okozati következtetéseket és összefüggéseket von le, pl megfigyelte, hogyan megyek ki és be az ovi kennelbe és simán kinyitja utánam az ajtót és nagyon jól tudja, hogy akkor leléphet a levendulásba. 😀

Málna terápiás céllal ment leendő Családjába.

Mi nagyon bízunk abban, hogy az anyja és apja nyomdokaiba fog tudni lépni és segítő kutya lesz. 🙏🏼❤️

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1308843

A kölykökről a képeket készítette: Maulis Ilona és Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kézben barát pózer nyuszit köszönjük Hajnalka Harmados😀

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk, melyből kap másolatot a leendő Gazdi is.

törzskönyves golden retriever kölyök