A GHH kennel “B” alom 4. töltött káposztája az egyetlen krém kislány, aki a lila szalagot kapta. 💜

Neve: Golden Heart Helper Best Therapist – Kamilla

A név választás nem véletlen: már a 3 napos kölyök teszten felfigyeltünk rá, hogy valószínű alkalmas lehet roham/cukorjelző segítő kutyának is.

Aztán szépen cseperedett a többiekkel, csendesen, nyugodtan, kifinomult érzékekkel.

Péter szívébe is igen korán belopta magát, mert Ő hozzá a kis Kamilla ment először és ez a kölcsönös szeretet mindidáig kitartott. 💝😍

A 6 hetes teszt megerősítette mindazt, amit láttunk: alkalmas rohamjelző és terápiás segítő kutyának is.

Kamilláról a Családjának is mindig csak annyit mondtam, amikor beszélgettünk róla, hogy olyan, mint egy ibolya: nem feltétlen veszed észre ott, ahol van, de hiányzik onnan, ahonnan elmész.

A hívóneve is kiváló választás szerintem számára, hisz a Kamilla egy gyönyörű és hasznos gyógynövény, aki terápiás hatással sok mindenkinek segítség lehet különböző területeken.

A kicsi lila szalagos kislányunk is ilyen: igazi gyógyhatású – terápiás jelleme van, nincs nagy mozgásigénye, gazdira orientált, rendkívül nyugodt, jó megfigyelő és okos kislány.

Kamilla terápiás célból ment új Családjához. 🙏🏼

Biztosan hallunk még róla a későbbiekben a segítő vonalon. 💜

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1308843

A kölykökről a képeket készítette: Maulis Ilona és Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk, melyből kap másolatot a leendő Gazdi is.