A GHH “A” alom nyolcadik szülöttje egy újabb kislány, innentől kezdve Stella nem hogy be lassult volna, 15 percenként tolt és jöttek a kis tesók… elképesztő. 🫣

Sokan Őt már ismeritek, a “híres” ételben elalvós, szürke szalagos, krém kislányt mutatom most be nektek. 🤪🩶

Neve: Golden Heart Helper A Life Changer – Ginger

A név itt is kötelez.

Életeket fog megváltoztatni, ebben már most biztos vagyok. Ginger ugyanis terápiás célból megy az ország másik végébe új és szeretett Családjához. 🙏🏼Amikor a Gazdik jöttek választani, ebben az esetben is a kölyök döntött, méghozzá “Apát” választotta ki a kicsi Gingi…Tetszett neki a hatalmas cipője, majd ölbe ugrott. 😁😍

Álomszép, kajás, labdás, hangos véleménnyel és jó agilitással. Nagyon gyorsan tanul és imád bújni. Majdnem minden este az ölemben kíván elaludni, néha félig lelógva rólam.

Az alomban mindig lehetett tudni, ki a szürke szalagos kislány, mert vagy az ételes tálban aludt, vagy pocakkal felfelé. Ez utóbbi még mindig aktuális.

Nagyon szépen játszik a felnőtt kutyáinkkal is, nem domináns, de szeret a csapat központi tagja lenni.

Szülők: https://k9data.com/pedigree.asp?ID=1293576

A kölykökről a képeket készítette: Hol-Van Photography / Kutyafotózás szívvel – lélekkel

A kölyök hat hetes tesztjét az Aktív Mancsok Segítőkutyás Egyesület önkéntes habilitàciós kutyakiképzője végezte el: Körözsi Barbara, segítője Melinda Tihor volt, melyet rögzítettünk és adminisztráltunk. Ebből kap másolatot a leendő gazdi is.